Szoftverfejlesztés

Rendszerek fejlesztése az Ön igényeire szabva. Meghallgatjuk igényeit, felmérjük jelenlegi rendszereit, folyamatait, lefejlesztjük a cégéhez leginkább illeszkedő szoftvert. Éppen úgy, ahogy Ön azt elképzelte. Korszerű technológia, személyre szabva.

Mobilalkalmazás fejlesztés

Érje el célközönségét bárhol, bármikor! A népszerű mobilapplikációk azonnali cselekvést tesznek lehetővé, használatuk egyszerű, kényelmes, felhasználóbarát. Lépjen be Ön is a mobil piacra – mi pedig mobil platformra illesztjük meglévő és új ötleteit! Tovább »

Webfejlesztés

Sikeres cég? Sikeres megjelenés! Tervezzük meg közösen új webes felületét. Van konkrét elképzelése? Meghallgatjuk. Inspirálódna? Tanácsot adunk. Jelöljön meg funkciókat, adjon kulcsszavakat és mondja el, milyen stílusra vágyik. A többit bízza ránk! Tovább »

Támogatás

Problémamegoldás gyorsan, egyszerűen! Akadályba ütközött? Tanácsra lenne szüksége? Kollégáink állnak rendelkezésére. Ha távolról megoldható egy probléma, mi meg is fogjuk oldani! Ha személyes közreműködésre lenne szüksége, hívjon!

IT security / adat- és rendszerbiztonság

Biztonságosak a rendszerei? Ismeri a személyes adatok tárolását szabályozó törvényeket és alkalmazza is azokat? Esetleg nem biztos a követelményekben? Rendszerbiztonsági audit során megvizsgáljuk rendszerei biztonságát és tanácsot adunk azok fejlesztésére.

Üzemeltetés/Támogatás

Informatikai rendszereket üzemeltet? Szüksége lenne biztos, szakmai háttérre? Szeretné megosztani a terhet? Ne keressen tovább! Sokéves szakmai tapasztalat, megbízható munkavégzés. Válasszon hosszútávú, előnyös szerződéseink közül!