SmartEvents®

Menedzselje rendezvényeit korszerűen, mobilapplikáción keresztül! A SmartEvents® megkönnyíti munkáját az esemény előtt, alatt és után. Mégis hogyan? A felületen keresztül célirányosan kommunikálhat, együttműködhet a résztvevőkkel, akik így előre megismerhetik a rendezvény pontos programját, és az előadókat. Az appon keresztül kezelhetik regisztrációjukat, letölthetik az esemény anyagait és értesülhetnek az újdonságokról. Ha nem ismerik a helyszínt, a beépített navigáció még az útvonal megtervezésében is segítségükre lesz! A fejlesztés során két szempontot vettünk figyelembe: a szervezői és a résztvevői oldalt. Így célunk egy olyan divatos, fiatalos, mégis testreszabható felület kialakítása volt, amely segít a rendezvény lebonyolításában, a statisztikai adatok szolgáltatásában, valamint élményt, értéket nyújt minden résztvevő számára, akkor és ott, ahol ők szeretnék! Tegye próbára Ön is! bővebben...

EventManager

Egy felület, amely a rendezvényhez kapcsolódó összes adminisztrációs feladatot ellátja. Egyszerűen, egy helyen. Az EventManager könnyedén kezelhető mind a szervezői, mind a felhasználói oldalról. A rendszerben történt regisztráció után a résztvevők e-mailben kapnak megerősítő üzenetet, ami tartalmazza egyedi QR kódjukat. Ezt elég akár mobiltelefonjukon bemutatni a helyszínen. A kód beolvasása után a rendszer automatikusan frissül, és napra kész információval látja el a szervezőt a regisztráltak, illetve a megjelentek számát illetően. A rendszer az előzetesen beállított maximális létszámmal operálva automatikusan lezárja a regisztrációt teltház esetén. Az adatok bárhonnan nyomonkövethetőek és kiexportálhatóak (pl. Microsoft Excelbe). Az EventManager tökéletes kiegészítője lehet az UniOffice SmartEvents® mobilapplikáció, ami a kapcsolat tartást is egyszerűvé és kényelmessé teszi.

Szerződéstár

A cégek életében a megfelelő szerződéskezelés kiemelkedő fontossággal bír, hiszen ez jelenti működésük egyik gazdasági sarokkövét. Épp ezért szerződéstár megoldásaink két fő pillére a hozzáférhetőség és a bizalmas adatkezelés. Rendszereinket ügyfeleinkre szabjuk, az ő igényeiknek megfelelően. Az általánosabb szerződéstár megoldásaink az egyszerű adatszolgáltatásra és a szakszerű tárolásra fókuszálnak, komplex rendszereink pedig a szerződés előkészítésben, a jóváhagyásban és a teljesítések nyomonkövetésében is támogatást nyújtanak. Ezen felül képesek a szerződéshez kapcsolódó dokumentumok - pl. teljesítés bizonylatai - integrált kezelésére is. Mondja el nekünk, Önnek mi az, ami igazán fontos és mi segítünk az igényeihez leginkább illeszkedő megoldás kiválasztásában!

Office UNI Ügykövetés

A szoftver, amely 1993-as megjelenésével új műfajt teremtett, a szervezetek közös munkafelülete, kommunikációs platformja és memóriája is egyben. Az Office Ügykövetési Rendszer egy integrált iroda-automatizálási programcsomag, mely az irodai-ügyviteli munkában előforduló valamennyi funkciót hatékonyan képes támogatni. Hogyan lehetséges mindez? A rendszer egyaránt képes a teljes vállalati levélforgalom, a naptárak, és a dokumentumok kezelésére, a munkafolyamatok irányítására és ellenőrzésére, a feladatok kiosztására, delegálására és végrehajtására. Önállóan végzi a partner- és ügyfélkezelést, valamint támogatja a csoportos munkavégzést is. Az Ügykövetési Rendszer nagyban megkönnyíti a külvilággal folytatott kommunikációt és segíti a belső szervezeti egységek közös munkavégzését. Egyedülálló megoldást jelent mind a cégműködés, mind az iroda-szervezés és -automatizálás területén!

Office GOV Ügykövetés

Office Ügykövetési Rendszerünk egy közfeladatot ellátó szervezetek részére specializált termék, amely mindamellett, hogy teljeskörű megfelelést biztosít a jogszabályi környezetnek, túl is mutat azon! Elkészítésekor alapvető fontosságú volt, hogy a korábbi rendszert úgy adaptáljuk a jogszabályi követelményeknek, hogy az Office Ügykövetés rendszer képességei, funkciógazdagsága változatlanul megmaradjon. Az ergonomikus munkavégzést kényelmi funkciókkal és sablonok használatával értük el, amelyek a gyakori redundáns folyamatokat kiváltja. Az iratok sorsa teljes egészében nyomonkövethető. Mivel a dokumentumok beazonosítása a munkafolyamat meghatározó eleme, így ezt az iktatási és érkeztetési funkciók számos beállítási lehetőséggel támogatják. Felhasználóbarát felület, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert, amely hatékony vezetői áttekintéseket, egyszerű és gyors ügyintézői adatrögzítést, és biztonságos, gyors adatkezelést tesz lehetővé.

Számlaengedélyezés / -jóváhagyás

Minden cég, szervezet működésében a szerződések kezelése mellett a számlakezelés a működés gazdasági alapja. Rendszerünk használatával egy csomó számlakezeléssel kapcsolatos probléma elkerülhető: így a számlát nem kell mozgatni, az igazoló bizonylatokat nem kell kutatni, a jóváhagyót nem kell keresni - hogy csak a legfontosabbakat említsük. A rendszerben rögzített számlák adatai mindig megtalálhatóak. Eltűnnek a földrajzi akadályok is, így az egyik telephelyre beérkezett számlát egy másikon is jóváhagyhatunk. Ha egy korábbi számlát kell elővenni, az sem gond: elég ismerni a számla bármely jellemző adatát (számlaszám, számla összege, eladó adatai vagy akár a projekt, amin dolgoztunk), esetleg csak közelítőleg ismerni a számladátumok valamelyikét, a rendszer a végeredményt pillanatok alatt szállítja. A számlaengedélyezés folyamata sablonizálható, így a számla tartalmától és értékétől függően más és más jóváhagyási folyamatot állíthatunk be. Nem kell tudnunk, hogy kik szoktak irodaszereket, vagy telefonszámlákat jóváhagyni, illetve hogy milyen összeghatároktól módosul a jóváhagyók neve. Készíthetünk jóváhagyási sablonokat a költséghely, a számla összege, a számlán szereplő termékek vagy szolgáltatások, vagy bármilyen más szempont és azok kombinációja szerint. Beemelhetünk jóváhagyókat a szervezeti hierarchia mentén is. Több jóváhagyó esetén dönthetünk arról, hogy elég-e a lazább párhuzamos, vagy szükség van a számla szigorúbb, soros jóváhagyásának megkövetelésére.

Beszerzési folyamatok támogatása

Rendszerünk lehetőséget biztosít a beszerzési folyamatok teljeskörű támogatására, egészen az indított beszerzés előkészítő lépéseitől, a formanyomtatványok elektronikus benyújtásán át, az ellenőrzésekig, valamint a végső ellenjegyzésig. A folyamat elektronikus végigkövetése mellett, az alkalmazás segítségével az érintettek gyorsan, könnyedén elvégezhetik részfeladataikat, a beszerzés folyamán. A folyamatot támogató workflow motor elősegíti, hogy a szerepek, szereplők, állomások és aktivitások szabadon, programozás nélkül definiálhatóak legyenek. A felmerülő feladatokhoz határidők, illetve prioritások rendelhetőek. A rendszer követhetőségéből adódóan, a lehetőséget ad az útvonal figyelésére, az aktív és lezárt tevékenységek időbeli figyelésére, és a lejárt határidők monitorozására. A beszerzési modul a Szerződéstárral integráltan együttműködve képes mind egyszerű, mind nagy komplexitású beszerzések hatékony és biztonságos lebonyolítására!