SupportKategória:
Support
Szakértelem:
Professzionális
Mire vonatkozik:

 

Ügyfeleink részére folyamatos támogatást nyújtunk a kívánt területen, mélységben és szerződéses konstrukcióban. A támogatás formáját tekintve történhet elektronikus, telefonos kapcsolat formájában, vagy akár személyes megjelenés útján is. Az eseti support forma mellett proaktív és reaktív jellegű átalánydíjas support szerződést is tudunk ajánlani. A támogatás igénytől függően lehet üzemeltetői, alkalmazás-fejlesztői illetve felhasználói támogatás is. A támogatott rendszerelem szempontjából vonatkozhat a Lotus Notes/Domino infrastruktúrára és UniOffice alkalmazásokra is. Természetesen külön kérésre kombinált és cégre szabott konstrukciót dolgozunk ki az érdekek kölcsönös figyelembe vételével.

Támogatásra rendszerint a bevezetésen túl is szükség van, mind felhasználói, mind adatgazdai és rendszergazdai szinten. A támogatást a korszerű technológiák is segítik, ezért első helyen említjük azt az elektronikus támogatást, amely HelpDesk rendszerünkön keresztül történik. Ez részben "önkiszolgáló" lehetőséget biztosít, (legújabb verziók elérése, gyakran feltett kérdések, tudásbázis), részben pedig dokumentált igénybejelentést és probléma leírást tesz lehetővé. Ezen felül biztosítja a megoldás folyamatának nyomonkövetését. Természetesen szükséges lehet a személyes, közvetlen kommunikáció (pl. telefonon), vagy a helyszíni megjelenés is, mely ugyancsak része támogatási szolgáltatásainknak. Legtöbb ügyfelünk igényli ezeket a szolgáltatásokat, melyeket rendszerint átalánydíjas formában ajánlunk ügyfeleinknek.

Támogatási tevékenységünk egy speciális formája is kialakult az elmúlt időszakban, melynek lényege a Lotus Notes/Domino rendszerek folyamatos, online karbantartása. Ebben a munkában fontos szerepet játszik RobotAdmin rendszerünk, mely termékként ügyfeleink rendelkezésére áll, de amelyet magunk is felhasználunk Domino rendszerek felügyeletének ellátásakor. Ez a szolgáltatás sok terhet levesz a helyi rendszegazdákról és folyamatos, zökkenőmentes üzemelést tesz lehetővé.