ISOfficeMegoldás:
ISO minőségirányítási rendszer menedzselése

Rövid ismertető:
Az ISO 9000-es és ISO 14000-es szabványsorozaton alapuló minőségirányítási rendszer. Képes együttműködni Office termékeinkkel, de önállóan is funkcionális, teljes értékű alkalmazáscsomag.

 


Az ISOffice rendszer az ISO 9000-es és ISO 14000-es szabványsorozat minőségügyi és környezetirányítási kívánalmai szerint kifejlesztett moduláris alkalmazás-csomag. A rendszer kifejezetten a szabvány által előírtak kielégítésére szolgál, így egyfelől a minőségirányítási tanúsítvány megszerzéséig vezető utat, másfelől az ezt követő működést, működtetést támogatja. Segítségével lehetőségünk van többek között a belső és külső szabályozó dokumentumok előírásszerű kezelésére és publikálására, belső auditok, vezetőségi átvizsgálások, értekezletek szervezésére, végrehajtására, dokumentálására, helyesbítő- és megelőző tevékenységek elvégzésére, személyzeti kompetencia és képzési mátrix kezelésére, mérőeszközök karbantartására.

A minőségirányítási rendszerek jellemzően rendkívül nagy „papírfogyasztók” – az ISOffice rendszer bevezetésével ez teljesen átalakítható, hisz akár a teljes folyamat papírmentessé tehető.

 
Bővebben (pdf)