Minősítéseink

IBM Premier Business Partner (Partnerworld for Software)

Cégünk Magyarországon elsőként kapta meg az e cím elődjének számító Lous Premier (majd Premium) Partner címet 1997 márciusában, fennállásának 5. évfordulóján. E címmel az IBM/Lotus azon üzleti partnerek folyamatos kiemelkedő tevékenységét ismeri el, akik a valamely IBM termék — esetünkben a Lotus Notes/Domino szoftver — fejlesztésében, oktatásában, supportjában, értékesítésében kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Education Center for IBM Software

Az UniOffice 1995 óta — Magyarországon elsőként — ECIS oktatóközpont (korábban Lotus Authorized Education Center — LAEC). Ezen oktatóközpont keretében tudnak a magyarországi Lotus Domino felhasználó cégek, szervezetek rendszeradminisztrátorokat, fejlesztőket képeztetni, melyre 1995-öt megelőzően csak külföldön volt mód.

A tanfolyamokon az oktatás magyar nyelven, vizsgázott oktatóinkkal, a hivatalos Lotus tematika alapján és az eredeti angol nyelvű tanfolyami segédletekkel történik, melyet követően a végzett hallgatók vizsgát is tehetnek.

Microsoft Certified Partner

Az UniOffice Rendszerház több éve a Microsoft partnere, jelenleg Certified Partner minősítéssel.
E címmel a Microsoft független vállalatok, cégek, szervezetek kimagasló teljesítményét ismeri el az IT szolgáltatások, a szoftverfejlesztések, szoftverforgalmazás vagy alkalmazás-integráció területén.

IBM VAP (Value Advantage Plus) partner

Az UniOffice Rendszerház Kft 2003 májusától az IBM első jóváhagyott magyarországi Value Advantage Plus (VAP) szoftver partnere.

Az IBM Value Adventage Plus programja azt célozta meg, hogy szoftvereinek szállítását a kis- és középvállalkozások számára szakértő üzleti partnereken keresztül, értéknövelt módon oldja meg. A partnerség szigorú kritériumai között szerepel - amellett, hogy a PartnerWorld for Software tagja legyen - az, hogy a cég bevételének több, mint 50%-a a cég saját szellemi tulajdonának értékesítéséből, vagy általa végzett IT szolgáltatásokból kell, hogy származzon, továbbá rendelkeznie kell legalább egy (esetünkben egyelőre kettő: Office és Office CRM) olyan IBM által jóváhagyott értéknövelt megoldással, amely IBM szoftver köré épül.

E kitüntető helyezés a cím elérésében igazolja, hogy az UniOffice Rendszerház hagyományaihoz méltóan úttörő szerepet vállal a legkorszerűbb technológiák hazai népszerűsítésében és eme technológiák köré épített megoldásainak kifejlesztésében. Rendszerházunk 1992 óta elsőként foglalkozik a Lotus Notes / Domino termékcsaláddal, mely immár az IBM szoftverportfoliójának része. Elsőként vált Lotus Premier Partnerré, Support Centerré (LSC) és Hivatalos Oktatóközponttá (ECIS, korábban LAEC) is. Mára az IBM egyéb szoftvereiben is jártas, informatikai és üzleti tanácsadó cég, teljes körű megoldásaival, a hazai csoportmunkát támogató informatikai piac meghatározó szereplője.

Tanúsított ISO 9001:2008-as minőségirányítási rendszer

Cégünk életében, megalakulása óta, a minőség iránti elkötelezettségnek meghatározó szerepe van. Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásával, testre szabott termékek, szolgáltatások kialakításával erősítjük cégünk pozícióját a szoftverfejlesztői - és nem is oly régtől tanácsadói - piacon. Fontosnak tartottuk, hogy meglévő minőségügyi alapelveinket egy szabvány szerinti rendszerbe is foglaljuk, amely így egy ténylegesen ellenőrzött minőséget eredményez. Az UniOffice Rendszerház színvonalas szolgáltatásait a munkatársak kiváló tudása és szakképzettsége mellett 2000 májusától "hivatalosan" is garantálja az MSZ EN ISO 9001:2009-es (ISO 9001:2008-as) szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszer, melynek érvényességét 2003-ban, 2006-ban, illetve legutóbb 2009 júliusában újabb három évre meghosszabbították.

TÜVdotCOM azonosítónk: 9105013132. Az azonosítóra kattintva Ön is naprakészen ellenőrizheti a TÜV hivatalos adatbázisában tanúsításunk érvényességét és a lefedett területeket.

Kérdéseikkel forduljanak értékesítőinkhez