TanácsadásKategória:
Konzultáció
Szakértelem:
Professzionális
Mire vonatkozik:

 

Számunkra a tanácsadás a felhalmozott tapasztalatok, műszaki, vezetői, szervezési, folyamatot-fejlesztési ismeretek mozgósítását és minél hatékonyabb átadását jelenti felhasználóink érdekében. Szakértőink több speciális informatikai és módszertani területen rendelkeznek komoly tapasztalattal. Örömmel segítünk iratkezelési, dokumentumkezelési, archiválási, projektszervezési, minőségügyi, környezetirányítási, vállalat-vezetési, speciális munkafolyamat-szervezési, értékesítési és ügyfélszolgálati folyamat-fejlesztési tapasztalataink illetve kapcsolódó, korszerű módszertanok átadásával, mindezek technikai feltételeinek megoldása mellett.

Tanácsadás vezetőknek: az új kihívásoknak megfelelő új paradigmák. "Hogy építsük fel az elektronikus irodát"? "Hogy építsük fel az elektronikus üzletvitelt"?

Legfontosabb feladatunk az, hogy megmutassuk lehetséges ügyfeleinknek a rendszereink által biztosított munkakörnyezetet, munkastílust, amely felszabadítja az alkotó energiákat. Ez a környezet lehetővé teszi úgy az egyes személyek, mint nagyobb munkacsoportok számára az áttekintést a folyamatok felett, biztosítja a szükséges beavatkozások megtételét akár a munkahelyről, akár a távolból és lehetővé teszi vezetők, teamek, ügyintézők illetve a szervezetek bármely tagja számára a folyamatos együttműködést cégen, intézményen belül és azon kívül. Olyan kipróbált, de a legtöbb szervezetnél még kevéssé ismert működési modelleket mutatunk be, amelyek segítségével a szervezeten belüli információáramlás jelentősen felgyorsul, növekszik a hatékonyság, a folyamatok minősége kézbentarthatóvá válik. Az informatikai eszközökre fordított beruházás az együttműködés ezen új paradigmáinak felhasználása nélkül csupán költséges, de a múltbeli módszereket konzerváló holt tőke maradna.


Tanácsadás informatikai vezetőknek

A projekteket megelőzően konzultációt folytatunk partnereinkkel jelenlegi helyzetük és fejlesztési terveik figyelembevételével a meghozandó döntésekről az alábbi témakörökben
  • legjobb termékek illetve megoldások kiválasztása
  • a szükséges infrastruktúra fejlesztések körvonalazása
  • az oktatási szükségletek felmérése és megtervezése
  • a rendelkezésre álló és felhasználásra kerülő adattárak minősítése
  • projektek megtervezése
  • a szükséges kapcsolódó szoftverek kiválasztása
  • a tradicionális és elekronikus dokumentumkezelés összhangjának kialakítása
  • az alkalmazások módosításának, testreszabásának lehetőségei, célszerű irányai
  • kiegészítő-, vagy egyedi alkalmazások fejlesztésének meghatározása

Munkatársaink a projektek kivitelezése során és azt követően műszaki, vezetési, szervezési, folyamat-fejlesztési ismereteket adnak át felhasználóink számára. Szakértőink több speciális informatikai és módszertani területen rendelkeznek komoly tapasztalattal, így segítünk a dokumentumkezelési, munkafolyamat-szervezési, vállalat vezetési, iratkezelési, archiválási, minőségügyi, környezetirányítási, értékesítési és ügyfélszolgálati folyamatok fejlesztési tapasztalataink illetve kapcsolódó, korszerű módszertanok átadásával.